meniu butoane

Dieta si sport

Diete la Hollywood
Salutare catre toti cititorii si  utilizatorii  acestui blog!
Creed ca fie care dintre noi are o parte frumoasa, fie care om este frumos in felul lui.
Fie care om are ceva care il face unic si interesant in felul lui.
Prin intermediul acestui blog as vrea sa fac publice cateva din dietele unor staruri de cinema de la Hollywood.


O sa incerc sa arat un mod de viata sanatos si un mod de viata necesar pentru aceei oameni care incearca anii intregi sa slabeasca.
Tot mai multe studii statistice au ajuns la concluzia ca dintre toate anotimpurile, toamna este sezonul care favorizeaza cel mai mult cresterea in greutate.
Este foarte important sa stii daca ai intr-adevar o problema cu greutatea si care ar trebui sa fie greutatea ideala in cazul tau.
Si nu in ultimul rand, trebuie sa te decizi daca este momentul potrivit pentru o cura de slabire care sa te ajute sa te simti bine in propria piele. Din ce in ce mai multe statistici denota faptul ca multi oameni care tin cura de slabire, pun la loc kilogramele intr-un timp foarte scurt de la incetarea acesteia.

Daca esti o persoana sedentara, daca ai de gand sa slabesti mai mult de 10 kg in minim o luna, daca ai optat pentru o dieta de 1500 kcal si inca nu ai observat nici o schimbare…dieta cu 1200 kcal este cea mai buna solutie care-ti sta la indemana.

Total kcal/ zi: 1200
Durata: 7 zile
Rezultate: 3- 4kg
Obligatoriu: 1 cana de ceai de coada calului seara (infuzie) 1,5 l apa plata cu lamaie (2 lamai stoarse in apa)

Mic dejun:
    cafea sau ceai (cu zaharina)
    1 iaurt sau un pahar de lapte degresat
    2 felii de paine prajita
Pranz:
    200 g carne slaba la gratar (peste sau piept de pui)
    1 salata de cruditati (100-150gr)
    garnitura de legume verzi fierte (fasole verde/spanac/varza/conopida)
    1 fruct
Cina:
    1 bol supa de legume
    1 salata de legume
    1 fruct/1 iaurt cu 0% grasime

Atentie: Dieta respectiva poate avea rezultate si mai spectaculoase daca in acest interval de timp dieta este insotia de exercitii fizice sau orice sport.

O alta dieta foarte populara la Hollywood si acum accesibila si cunoscuta si in Romania este:

Dieta AMERICANA
 

Chiar daca americanii ocupa locul de frunte in cazul numarului de oameni afectati de obezitate, nutritionistii si dieteticienii incearca mereu conceperea unor diete care sa ajute la pierderea kilogramelor in plus fara a produce o infometare adevarata a orgamismului nostru.

Durata: 5 zile
Rezultate: 7 kg , 2-3 cm dati jos in circumferinta taliei

Dieta:

8,00 - o cafea cu zaharina/ un ceai
10,00 - 1 triunghi de branza topita
12,00 - 1 cutie branza de vaci
14,00 - 250ml suc de rosii proaspat
16,00 - 1 ou fiert tare
18,00 - 1 iaurt mare dietetic
20,00 - un mar / o portocala
Obligatoriu: 2 l apa plata + sucul de la 2 lamai stoarse

Cam atat pentru astazi, va doresc succes si urmariti in continuare un exemplu real ca aceste diete functioneaza.

P.S Voi revenii cu noi metode si diete naturiste si sanatoase pentru reducerea greutatii, reducerea colesterolului si cu un rewiew complet despre efectele benefice ale fructelor antioxidante.

Dieta Raw


   O noua dieta revolutionara la Hollywood este Dieta Raw. Aceasta este reteta minune prin care Demi Moore se mentine tanara si frumoasa. Sa vedem in ce consta aceasta.
Principiul de baza al acestei diete este mancarea alimentelor in stare cat mai cruda, aproximativa 75% din alimentele folosite nu pot sa fie procesate
Dieta raw food este, fără îndoială, cea mai „veche” dietă la modă din zilele noastre. Strămoşii noştri mâncau şi ei „raw” de nevoie, dar acum, pentru că avem de ales, lucrurile se complică şi apar, inevitabil, controverse.
Dieta „raw food” are nişte principii de bun-simţ: pentru a fi sănătos, omul are nevoie de nutrienţi, pe care îi asimilează din alimente. Mâncarea neprocesată (şi, preferabil, organică) are cele mai multe vitamine şi minerale, în timp ce mâncarea gătită e mai săracă din acest punct de vedere, dar mai bogată în substanţe potenţial dăunătoare (grăsimi hidrogenate, conservanţi, coloranţi etc.). În concluzie, o alimentaţie naturală este cea care conferă o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă (susţinătorii dietei merg mai departe şi zic că te protejează de bolile degenerative, îţi creşte elanul vital, îţi menţine greutatea constantă şi îţi curăţă tenul).
Principiile raw food îţi permit să mănânci şi lactate (lapte crud, nepasteurizat, anumite tipuri de brânză – ca de exemplu feta, telemea, parmezan), ouă (maioneză), carne (crudă – sashimi, carpaccio; uscată – prosciutto crudo; afumată la rece). Există şi adepţi ai acestui curent care sunt „vegan” (adică mănâncă doar legume, fructe şi germeni) sau – din contră – mănâncă doar produse animale crude (ouă, lapte, carne şi organe).
Bine, acest lucru nu inseamna ca acum vei manca piept de pui crud sau cine stie ce alte minuni. Acest regim se bazeaza pe consumul exclusiv de fructe, legume si seminte, timp de o luna. Nu incepeti dieta mancand 100% alimente crude. In medie, doar 75% din hrana trebuie sa fie cruda. Pentru a tine dieta cu cruditati trebuie sa aveti la dispozitie un robot de bucatarie, un blender (agitator), un storcator de fructe, un deshidrator (aparat care deshidrateaza prin incalzire, dar nu afecteaza enzimele din legume si fructe), vase largi unde sa incolteasca semintele, precum si vase din sticla pentru depozitarea semintelor incoltite.
Daca renunti la mancarea gatita, te vei simti mai usoara si energizata. Totusi, nu oricine poate manca doar mancare cruda. Din cauza ei pot aparea durerile de stomac, asa ca la primele semne de slabiciune ar fi bine sa intrerupi acest tip de dieta!
Este nevoie deci de echilibru şi moderaţie. Mai mult, nu este nevoie să fii 100 „raw” pentru a te bucura de beneficiile dietei, aşadar, cu toate remuşcările, Adina a fost inspirată în modul în care a urmat dieta. Iar salatele (atât în varianta autohtonă, cât şi în cea exotică), micul dejun de fructe şi cereale şi gustarea de migdale sunt foarte sănătoase, uşor de preparat şi adaptabile oricărui regim. E un pas mic, dar important pentru un stil de viaţă mai sănătos.
Voi reveni cu meniuri specifice acestei diete pentru ai ajuta pe cei interesati sa inteleaga mai bine acest nou stil de viata!



Dieta Dukan

O noua dieta folosita cu success de vedetele de la Hollywood este dieta Dukan. Sa vedem in ce consta!

Revolutionara dieta Dukan este prezentata ca fiind extrem de eficienta in combaterea greutatii, dar si aprobata din punct de vedere medical. Creatorul ei, doctorul francez Pierre Dukan, a "muncit" 35 de ani pentru a le reaminti oamenilor cum sa manance sanatos.

Vedetele care folosesc dieta Dukan: Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Gisele Bundchen, Kate Middleton si mama sa, Carole Middleton.

J-Lo, actrita Penelope Cruz si supermodelul Gisele Bundchen au folosit planul Dukan pentru a slabi dupa ce au nascut. Ulterior, vedetele au ramas fidele acestui stil de alimentatie sanatos. Kate Middleton a apelat la dieta Dukan inainte de nunta, pentru a arata extraordinar in pozele cu sotul ei, Printul William.

In ciuda popularitatii sale, Pierre Dukan nu recomanda dieta sa persoanelor care sunt sanatoase si la greutatea ideala.

Dieta Dukan se constituie din patru faze:

Incepe dieta prin a da jos cateva kilograme bune in faza "Atac". In acest moment ai voie sa mananci, nelimitat, carne, peste, oua, ovaz. Aceasta etapa dureaza intre doua si sapte zile.

In faza a doua, "calatoria", se adauga legumele in meniul zilnic pana se ajunge la greutatea dorita. "Calatoria" incurajeaza o scadere in greutate lenta.

Dupa ce se atinge greutatea dorita, se pot reintroduce in alimentatie paine, paste, orez, unt si uleiuri vegetale. Chiar si un pahar cu vin si o masa dupa bunul plac sunt permise, din cand in cand. Vei ramane in faza de "consolidare" cate cinci zile pentru fiecare doua kilograme pierdute in primele doua etape ale dietei Dukan. Ideea acestei faze nu este sa scazi in greutate, ci sa te mentii la cea ideala.

"Stabilizarea", ultima etapa, este, probabil, si cea mai placuta. Acum ai voie sa mananci ce vrei timp de sase zile pe saptamana. In cea de-a saptea zi vei consuma doar proteine. In Franta, tara de origine a creatorului acestei diete, stilul de viata Dukan a devenit atat de popular, incat ziua de joi este numita "ziua proteinelor", iar unele restaurante deja si-au adaptat meniul special pentru aceasta noua "sarbatoare".

Miscarea joaca un rol cheie in aceasta dieta. Ea este cu mult mai importanta atunci cand esti in vacanta. Exercitiile fizice stimuleaza endorfinele care reduc necesitatea de a gasi consolare in mancare. In cuvinte simple, cu cat esti mai activa, cu atat mai putin vei simti nevoia sa mananci.

Dupa ce a cucerit Franta si vedetele de la Hollywood, are sanse dieta Dukan sa se impuna si in Romania?
Voi reveni in postarile urmatoare cu mai multe informati despre acesta minunata dieta!


Mananc sanatos, gandesc sanatos. . .


La persoane cu tendinte spre obezitate este necesar un regim controlat inca din copilarie.
Obiceiul de a indopa copii poate avea efecte grave intrucat copilul capata instinctul de supraalimentatie de durata.
De asemenea trebuie exclusa metoda de recompensare a copiilor cu dulciuri, dupa reusita unui examen sau a unei note bune la scoala.
Detalile regimului alimentar trebuie sa aiba la baza cunoasterea obiceiurilor alimentare ale persoanei.
Unele femei consuma intre mese cafele indulcite, crochete, saleuri, fursecuri, biscuiti, bomboane; barbatii mai “scapa” cateva halbe de bere, vin sau alcooluri tari; copiii consuma zilnic cateva gume de mestecat, bomboane si inghetate.
Aceste suplimente, consumate  adesea in colectiv, cu colegii de serviciu sau de scoala, contribuie sigur la cresterea greutatii.
Persoanele supraponderale fac din masa un cult, o preocupare esentiala a vietii, mostenind un obicei gresit din mediul familial in care s-a supraapreciat placerea de a  manca.
In schimb, intr-o familie cu tendinte spre alimentatie controlata si viata activa, obezul va gasi un stimulent spre realizarea programului dietetic si terapeutic de slabire.
Un regim sanatos al obezilor consta din renuntarea la unele alimente cu mare aport energetic si adoptarea, pe o perioada prelungita, a unui regim hipocaloric, hipoglucidic, hipolipidic, hiposodat si normoproteic.
Mesele dintr-o zi trebuie sa totalizeze un maxim de 1.200 - 1.500 calorii, realizate prin legume, fructe, branzeturi si carne slaba dar cu carente dirijate in dulciuri, fainoase si grasimi.
Ratia zilnica de glucide va consta din 120-150 g/zi provenite din fructe, legume si cantitati reduse de paine si cartofi.
Ratia de lipide nu va depasi 0,7-0,8 g/kg corp (in special forme nesaturate).
Cantitatea de sare din alimente va fi sub 5 g/zi, urmarind scaderea apetitului, diminuarea riscului retentiei hidrosaline in celulita si edeme si mai ales in provocarea hipertensiunii arteriale si a insuficientei cardiace.
Dietele pentru slabire nu trebuie sa fie “radicale”, sa nu duca la infometari greu de suportat care, imediat dupa intrerupere, pot reface kilogramele pierdute.
Se impune un regim moderat si constant, mentinut atat in perioada de slabire cat si ulterior.
Se incepe cu reducerea in trepte a necesarului teoretic de calorii (2500-3000 calorii) din care se scad cate 200-300 calorii zilnic pana se ajunge la un plafon constant de 1200-1500 cal./zi, diferenta energetica fiind completata prin combustia grasimilor din tesutul adipos.
Aceasta dieta va asigura o scadere ponderala graduala de aprox. 1-2 kg/saptamana. Totodata scade si riscul unor imbolnaviri. De exemplu scade cu 55% riscul cancerului mamar la femeile care nu au avut nici-o sarcina si cu 76% la femeile care au avut cel putin o sarcina.
Regimul de slabire se adapteaza posibilitatilor materiale si in concordanta cu produsele gasite in sezonul respectiv.
In fiecare dimineata se bea un pahar cu apa plata in care se pun cateva picaturi de lamaie. Se stie ca vitamina C din lamaie ridica nivelul adrenalinei si activeaza metabolismul ce va scoate din rezerve tot mai multe grasimi. Urmeaza o cafeluta neindulcita (eventual cu zaharina). Inainte de micul dejun si de masa de pranz se bea cate o cana de suc din citrice (1 lamaie + 1 portocala + 1 grepfruit + 2 lingurita miere la 300 ml apa plata) sau o cana cu zeama de varza, luata pe nemancate, pentru a asigura un scaun sigur in caz de constipatii cronice. La mesele principale se vor consuma proteine (90-100 g/zi) sub forma de carne slaba de vita, vitel si pui (fiarta sau fripta), peste slab de rau (stiuca, pastrav, biban, stavrid, cod, salau, lin) si supe de legume fara paste fainoase sau galuste. Mai sunt indicate branza de vaci (degresata si desarata), cas, urda, lapte degresat, lapte acru, iaurt, cartofi piure, 3 oua pe saptamana, 100-150 g paine pe zi (prajita sau graham, bogata in vitamina B1 si celuloza), salate din legume proaspete bogate in fibre, vitamine si saruri minerale, stropite cu zeama de lamaie, otet de mere si ulei vegetal (1-2 linguri pe zi). In functie de sezon, salata de cruditati va contine varza alba sau rosie (pentru stimularea arderii grasimilor), ceapa cruda (creste diureza), praz, lactuca, spanac, stevie, ridichi, conopida, tomate, ardei gras, vinete, bame, castraveti, fasole (pastai) care scade glicemia, dovlecei. Condimentarea se face cu  plante aromate (patrunjel, marar, leustean, tarhon, cimbru, chimen, dafin).
Cu rol de a produce satietatea si de a reduce pofta de mancare se vor consuma sucuri proaspete din legume (morcov, telina, sfecla rosie, praz, cartofi, radacini de patrunjel si pastanac).
Acelasi rol il au fructele bogate in celuloza (un mar inainte de masa), fara aport caloric substantial.
Ca desert se vor consuma fructe proaspete cu continut glucidic sub 10% (cirese, visine, caise, piersice, mere, gutui, lamai, portocale, coacaze, capsuni, fragi, zmeura). In cantitati mai reduse se iau struguri, pere pergamute, prune, banane, stafide (cu continut glucidic de peste 10-15%). Se beau sucuri si compoturi fara zahar, citronade cu zaharina, ceaiuri de macese si coji de mar, mai bogate in vitamine. In timpul iernii necesarul de vitamine se asigura prin legume radacinoase, varza alba cruda, fructe si ceaiuri.
In obezitate avansata si la intoxicatii cronice se recomanda consumul zilnic a 1,5 - 2 litri de apa de izvor sau plata, lapte, ceaiuri si sucuri pentru a ajuta la eliminarea surplusului ponderal.
Se cunosc si retete speciale, cu cure de durata, in care se consuma zilnic un anumit produs: mere (1 kg), struguri (1-2 kg), cirese si visine, tomate (250 ml suc), telina (100 ml suc inainte de masa), varza cruda.
O asemenea cura de 20 zile cu lamaie (intre 1-10 bucati pe zi), diluate de 8 ori si luate inainte de mese) reduce celulita si riscul unor boli (hipertensiune arteriala, aterosclerosa, diabet, arterita, flebita, tromboza, varice, litiaza urica si poliartrita reumatoida).

Regimul Azerad cu diferentieri in cursul saptamanii: luni-legume, marti-lactate, miercuri-fructe, joi-peste, vineri-orez, sambata-legume, dumineca-de toate cu masura.
Un alt remediu util in cura de slabire foloseste otetul de mere (2 lingurite in 100 ml apa sau ceai de anason), de 3 ori pe zi, luate in timpul meselor, care contribuie la eliminarea excesului de apa din organism prin continutul ridicat de potasiu, cu proprietati diuretice.
Nou-nascutii alaptati la sanul mamei pe o perioada mai lunga se vor dezvolta mai armonios si vor fi feriti de obezitate.
Alimentele interzise sau cu restrictii cantitative sunt:
carnea grasa (de porc, rata, gasca, peste), tocaturi si grasimi animale (untura, slanina, unt);
 mezeluri, afumaturi, conserve, organe, jumari, masline sarate, muraturi;    
supe de carne si de oase cu adaus de rantasi sau drese cu ou, maioneze, sosuri grase;    
lactate nedegresate (branza grasa, cascaval, lapte integral, smantana);    
paste fainoase, paine alba (maxim 3 felii pe zi), cartofi prajiti, zahar;     
dulciuri concentrate, creme, budinci, bomboane, halva, rahat, gemuri, dulceturi, prajituri, inghetate);  
fructe uscate (prune, nuci, alune sarate, stafide, migdale);     cafea, cacao, ciocolata, alcooluri distilate, bauturi indulcite cu zahar.
Pentru respectarea cu strictete a regimului alimentar se recomanda a fi cunoscute urmatoarele detalii:- respectarea ratiei calorice in fiecare zi, cu unele variatii cantitative in functie de anotimp (ceva mai ridicata in timpul iernii);- acceptarea unui post total (numai cu apa) de o zi pe saptamana, timp de 3 luni, sau un post relativ cu 300-500 g fructe pe zi;- respectarea unui orar regulat de mancare, cu 4-5 mese pe zi, folosind multe legume si fructe, cu continut energetic redus dar cu volum sporit (o singura masa luata seara favorizeaza starea de obezitate;- eliminarea consumului intre mese a gustarilor consistente, prajituri, biscuiti, fursecuri, chips-uri, fructe uscate care nu vor fi tinute la loc vizibil;- fiecare masa incepe cu un aliment cu volum mare (salate, borsuri) care satisfac rapid foamea iar dupa terminarea mancarii se paraseste masa pentru o usoara plimbare;- se evita mancatul in graba, stil “fast-food” pe strada sau la birou;- in cursul mesei nu se beau lichide, nu se consuma intreaga cantitate din farfurie si nu se fac alte activitati in timpul mesei (urmarirea programelor TV, citirea ziarelor, redactarea de lucrari);- se asigura un regim normal de somn intrucat insomniile modifica secretiile hormonale, favorizand depunerile de grasimi.
Acest regim alimentar de lunga durata (2-6 luni) poate fi usor respectat de persoanele supraponderale, asigurand necesarul in substante plastice si energetice (proteine, glucide, lipide), in vitamine si saruri minerale (in deosebi potasiu cu proprietati diuretice), astfel ca greutatea corpului sa scada cu 4-6 kg  lunar.

Fara celulita

Pentru micul dejun puteti alterna urmatoarele propuneri:
•    un pahar de suc de ananas, o felie de paine integrala cu 10g de miere;
•    un suc de grapefruit, doua felii de paine;

 Luni 
Pranz:  100g salata verde   cu o lingurita suc de lamaie, una de ulei + cascaval ras, 150g salata de cruditati cu o lingura de ulei, 50g paine integrala, 200g ananas din conserva in suc natural;
Cina:  pasat de legume cu cateva bucatele de paine prajita, 100g carne slaba la gratar, 30g paine integrala, 200g salata de fructe cu felii de ananas din compot si felii de grapefruit proaspat;
 Marti   
Pranz:  200g peste la gratar cu 50g orez fiert, 100g de salata verde cu o lingura de ulei, 200g ananas;
Cina:  doua oua fierte tari, 200g salata de cruditati, 40g paine integrala, un grapefruit;
 Miercuri   
Pranz:  50g orez fiert, 150g salata de cruditati, 30g paine integrala,   o felie de ananas din compot;
Cina:  150g piept de pui la gratar, 200g legume la gratar cu o lingurita de ulei, 30g paine integrala, o felie de ananas;
 Joi   
Pranz:  50g paste cu suc de rosii, 100g salata de cruditati cu o lingurita, 30g paine integrala, salata de fructe proaspete la discretie;
Cina:  100g urda, Spanac fiert la discretie, cu o lingura de ulei si una de cascaval ras, 30g paine integrala, o banana;

 Vineri   
Pranz:  salata din 100gr cartofi fierti, 50 gr porumb fiert, 150 g rosii si o lingurita de ulei, 30 gr paine integrala, 2 grapefruit;
Cina:  150 g peste la gratar, 200g salata de varza cu o linguritade ulei, 30g paine integrala, salata de fructe din grapefruit si portocale;
 Sambata   
Pranz:  100g sunca afumata, 200g morcovi rasi cu o lingurita ulei si suc de lamaie, 30g paine integrala, o banana;
 Duminica   
Se repeta un meniu din timpul saptamanii;

Vedete la Dieta



Vedetele de la Hollywood sunt permanent la dieta – insa in ultimele luni, o multime de vedete au impresionat (sau au socat) cu siluetele lor mai slabe si mai tonifiate. Care sunt actritele, modelele si cantaretele care au slabit in ultimul timp si cum au reusit sa scada in greutate? Afla din acest articol!


Alanis Morisette – Cantareata in varsta de 34 de ani a acumulat in greutate dupa despartirea de iubitul ei, actorul Ryan Reynolds, cu care formase un cuplu timp de 4 ani. Alanis a declarat ca nu crede in eficienta dietelor pe termen scurt si de aceea a apelat la un regim vegetarian sanatos, bazat pe legume, fructe si cereale – si pentru a obtine o silueta tonifiata, Alanis a ales un program de exercitii combinat: inot, dans, jogging si kickboxing, reusind sa slabeasca 9 kilograme in 4 luni. Pentru poze inainte si dupa dieta

Alessandra Ambrosio este unul dintre Ingrerasii Victoria’s Secret, iar in 2008, renumitul website cu target masculin AskMen a stabilit ca Alessandra a fost una dintre cele mai dorite femei in ultimul an, desi superba brazilianca a fost insarcinata 8 luni din cele 12 ale anului 2008. In mod surprinzator, Alessandra a reusit sa defileze pe scena Victoria’s Secret la doar 3 luni dupa nastere. In ianuarie 2009, la doar 5 luni dupa ce a devenit mamica, Alessandra (care a acumulat 20 de kilograme in timpul sarcinii – pentru poza, a fost fotografiata pe plaja din St. Barts - mai slaba ca oricand si cu un abdomen perfect tonifiat, Alessandra cantareste acum doar 51 de kilograme la 1,78 m. Ce a facut Alessandra pentru a reveni la dimensiunile de manechin? “Nu e magie! E doar mult efort.” - dupa cum a declarat chiar Alessandra, care a optat pentru un antrenament difersificat, alcatuit din balet, alpinism si exercitii de tonifiere, pe care le-a executat riguros timp de 2 ore in fiecare zi. Pe langa exercitiile fizice, Alessandra a apelat la o dieta bazata pe salate si orez integral. Pentru poze cu Alessandra in bikini.

Lindsay Lohan este momentan una dintre cele mai fotografiate vedete, intrecand-o chiar si pe printesa muzicii pop, Britney Spears. Insa spre deosebire de Britney, care este foarte ocupata pe plan profesional, Lindsay someaza de ceva timp, nu are proiecte in desfasurare, nici filme de lansat. Cu toate acestea, camerele fotografilor o urmaresc permanent – motivul? Lindsay se “miscoreaza” pe zi ce trece, ajungand aproape la dimensiunile scheletice pe care le avea acum 3 ani, cand ziarele spuneau ca actrita suferea de anorexie. In ultimele saptamani au aparut nenumarate poze socante ce infatiseaza o Lindsay extrem de slaba (pentru poze,– insa daca majoritatea vedetelor care au slabit in ultimul timp au scazut in greutate datorita dietelor si exercitiilor fizice, zvourile spun ca in cazul lui Lindsay, kilogramele in minus sunt, din pacate, rezultatul consumului de droguri.

Fergie  Acum cateva luni, Fergie depunea “efort” pentru… a se ingrasa cateva kilograme pentru rolul ei din Nine. Insa cantareata nu s-a putut bucura prea mult de meniul de ingrasare care insuma 4000 de calorii pe zi, pentru ca a inceput rapid un program de slabit, mai ales ca urma sa se casatoreasca cu Josh Dushamel si rochia de mireasa trebuia sa ii vina perfect. Fergie a fost fotografiata de paparazzi in timpul programului ei de jogging (de 2 ore / zi) si a declarat ca a apelat la servicii de catering pentru a nu depasi 1400 de calorii pe zi. Cantareata a depus mult efort pentru a scapa de cele 6 kilograme in plus (pentru poze, mai ales ca nu a optat pentru o rochie de mireasa tip printesa (care ar fi putut ascunde mici imperfectiuni), ci pentru una stramta, care i-a imbratisat perfect formele recent tonifiate. Pentru poza cu Fergie mireasa,


Karolina Kurkova  Alessandra nu e singurul Ingeras Victoria’s Secret care a slabit in ultimele luni. Dupa ce in vara anului 2008, Karolina fusese criticata de criticii de moda pentru coapsele “prea groase” si pentru urmele de celulita pe care le afisase intr-o prezentare de lejerie intima, manechinul a apelat la o cura de slabire si la antrenamente de tonifiere si a reusit sa slabeasca 5 kilograme, ajungand la 61 de kilograme la 1,80 m. Desi a urmat o dieta bazata pe legume proaspete si proteine, o dieta saraca in grasimi si in carbohidrati si rezultatele au fost vizibile (pentru poze, Karolina spune ca nu a reusit sa slabeasca exact cat si-a propus. Motivul? Se pare ca frumoasa de origine ceha sufera de hipotiroidism.

Gwyneth Paltrow - Desi este una dintre vedetele care si-au mentinut silueta “skinny” de-a lungul anilor, Gwyneth a marturisit pe blogul personal ca are de dat jos cateva kilograme pe care le-a acumulat de sarbatori. Ce face Gwyneth pentru a scapa de cativa centimetrii si de 3-4 kilograme? “Imi place sa postesc si sa fac detoxifieri de cateva ori pe an.”, spune actrita, explicand ca pentru a ajunge la rezultatele dorite, renunta timp de 7 zile la: lactate, cereale, carne rosie, alimente procesate, soia, alune, cartofi, rosii, ardei, vinete, condimente, zahar, cafea si alcool, consumand exclusiv salate, peste, fructe, supe, pui si multa apa. Pentru poze cu Gwyneth dupa regim.

Queen Latifah – In ultimele luni, voluptuoasa actrita in varsta de 38 de ani a reusit sa slabeasca 9 kilograme cu ajutorul programului Jenny Craig, program la care a apelat si actrita Kirstie Alley. Queen Latifah a declarat ca nu isi doreste sa ajunga slaba, scopul ei fiind doar sa fie sanatoasa si sa reprezinte in continuare un model pentru femeile cu forme pline. Cat cantareste actrita in urma dietei? 91 kilograme la 1.78 m inaltime! Actrita si-a etalat noua silueta la Premiile BET de la inceputul lunii ianuarie, intr-o rochie neagra, ideala pentru formele rotunde.





Dieta Daneza


Dieta Daneza una din dietele celebre de la Hollywood
Una din  cele mai venerate diete de la Hollywood este cea Daneza care promite ca pe langa pierderea rapida de kilograme 8-10 kg in doua saptamani, aceasta modifica si metabolismu asigurand ca pierderea sa fie definitiva pe o perioada de cel putin 2 ani.
Hai sa vedem ce presupune aceasta dieta:

Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar (80 calorii)
Pranz: 2 oua fierte tare + 400 gr de spanac + 1 rosie (300 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura) (350 calorii)

Ziua 2:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar (80 calorii)
Pranz: 250 gr sunca + 1 iaurt natural (300 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura) (350 calorii)

Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita (150 calorii)
Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde (200 calorii)
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct (150 calorii)

Ziua 4:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita (150 calorii)
Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt (200 calorii)
Seara: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe (200 calorii)

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras + lamaie (80 calorii)
Pranz: 200 gr peste cod fiert + lamaie (200 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + unt + telina rasa (350 calorii)

Ziua 6:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita (150 calorii)
Pranz: 2 oua tari + morcov ras (200 calorii)
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie (500 calorii)

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol (0 calorii :o )
Pranz: apa chioara ( :o )
Seara: 200 g cotlet de miel + mar (300 calorii)

Dupa terminarea celor 7 zile meniul se reia exact asa cum l-am mentionat si saptama cealalta.
Sfaturi ce trebuie urmate cu strictete  pentru ca dieta sa aiba succes:
-         nu se poate inlocui nici un aliment din cele cuprinse in meniu, nu este obligatoriu sa fie consumate toate cele mentionate
-         se beau minim 2 litri de apa pe zi
-         orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.
-         daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.
-         salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.
-         codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.
-         cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.
-         iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.


Exercitii pentru un corp frumos


Dupa cum stiti orice dieta ar trebui urmata de cel putin o jumatate de ora de exercitii fizice pe zi, care sunt benefice atat pentru obtimizarea rezultatelor obtinute din cura de slabire cat si pentru obtinerea unui corp tonic si bine definit.
Pentru a va ajuta in procesul de slabire am ales cateva exercitii fizice care sa va dea energia si tonusul mult dorit.
Orice antrenament ar trebui sa inceapa cu o incalzire care sa pregateasca trupul pentru efortul fizic care urmeaza sa fie depus.

Propun urmatoarele exercitii de incalzire:

Rotiri de brate

Tine bratele perfect intinse si roteste-le in fata, simultan, numarand de 2 ori pana la 8 (2x8 timpi). Repeta in acelasi fel, rotind mainile in celalalt sens, spre spate. Apoi, roteste-le simultan, inainte si inapoi, ca o morisca.

Rotiri de bazin

Mentine picioarele drepte si talpile fixe pe sol. Tine mainile pe solduri. Roteste bazinul spre dreapta, 2x8 timpi. Repeta si spre stanga.

Aplecari inspre varfurile picioarelor

Cu picioarele si bratele bine intinse, apleaca-te spre varfurile picioarelor, cu mana stanga spre piciorul drept, apoi cu mana dreapta spre piciorul stang. Repeta alternativ, 2x8 timpi.

Rotiri ale capului

Apleaca in fata capul si roteste-l incet spre dreapta, continuand miscarea pe spate si pe partea stanga, pana ajungi in pozitia initiala. Continua de cateva ori. Repeta rotirile si spre stanga.

Fandari laterale

Indoaie genunchiul drept si intinde lateral piciorul stang, mentinandu-l tot timpul drept. Lasa-ti greutatea pe piciorul drept. Alternativ, ridica-te si apoi fandeaza din nou pe genunchiul drept, 2x8 timpi. Repeta si pe celalalt picior.

Fandari in fata

La fel ca la exercitiul precedent, doar ca piciorul se intinde in spate, iar pe parcursul fandarii, trupul se lasa in fata.

Strecing al picioarelor

Sprijina-te de un perete daca este nevoie. Indoaie genunchiul stang si ridica-l spre spate, asa incat talpa sa-ti ajunga pe sold. Tine-o fixa cu mana si impinge usor genunchiul inapoi. Mentine-l asa 15-20 de secunde, apoi relaxeaza-te. Repeta si pe celalalt picior.



Abdomene

Incearca sa faci 20-30 de abdomene la incalzire, pentru a-ti pregati si muschii abdominali pentru exercitii. Acestia sunt de regula printre primii dintre cei vizati atunci cand dorim sa ne modelam trupul, deci probabil ii vei solicita destul de mult. Asadar, trebuie pregatiti pentru efort, iar abdomenele sunt ideale pentru acesta.

Dupa efectuarea incalzirii sa trecem la programul propriu-zis de exercitii fizice:

Exercitii pentru brate
Exercitiul 1
 Acesta va va ajuta sa va tonifiati bicepsii brahiali. Pozitie: stand in picioare, cu coloana dreapta, mainile pe langa corp, privirea inainte.Cu fiecare mana in parte sau cu ambele simultan se vor face ridicari cu gantere de minim 3 kg. Este de preferabil sa nu folositi bara cu greutati, caci va pacaliti, una din maini (in general dreapta) este mai puternica si va fi mai solicitata, creandu-se astfel un dezechilibru intre cele doua brate.
Exercitul 2
Acesta va tonifica atat musculatura posterioara a bratului (tricepsii brahiali) cat si cea a pectoralilor, avand efecte de ridicare si tonifiere a sanilor la femei. Aceste exercitii sunt asa-numitele flotari. Pozitie: culcat pe burta, va ridicati sprijinindu-va in maini. Aveti grija ca restul corpului sa fie drept, privirea inainte, mainile paralele.Exercitiu: faceti ridicari si coborari in numar de minim 10.
Exercitiul 3 
Acest exercitiu tonifica atat tricepsii brahiali cat si musculatura laterala a toracelui. Pozitie: in picioare, spatele drept, privirea inainte.Exercitiu: cu o gantera in mana (minim 3 kg) veti efectua ridicari pe verticala cu bratul respectiv.
Exercitiul 4 
Pozitie: in picioare, cu bratele ridicate deasupra capului, tinand o gantera. Exercitiu: faceti ridicari si coborari ale bratelor, pe verticala, miscand in special antebratele, minim 20.
Exercitiul 5
Va trebui sa acordam atentie si mobilitatii bratelor, incercand sa lucram pentru tendoanele centurii scapulo-humerale (legatura dintre brat si trunchi, deci la nivelul umarului). Veti avea nevoie de un snur, un prosop, o curea, ce aveti la indemana. Pozitia: in picioare, cu spatele drept si privirea inainte, veti tine in maini capetele prosopului care va trece prin spatele corpului.Exercitiu: Ridicati mainile cat mai sus, incercand ca distanta la care tineti prosopul sa fie cat mai mica.
Exercitiul 6 
Pozitie: stand pe spate cu fata in sus veti tine in fiecare mana cate o gantera. Mainile sunt indoite la piept.Exercitiu: faceti ridicari pe verticala, minim 20.
Exercitiul 7
Acest exercitiu este pentru umeri. Pozitie: in picioare, cu bratele pe langa corp si cu gantere de minim 3 kg in maini. Veti face ridicari pe laterala cu bratele, pana sus, minim 20.
Exercitiul 8
Acest exercitiu este destinat musculaturii antebratului. Cu o gantera de minim 3 kg in mana va veti aseza antebratul pe un scaun, astfel incat palma cu gantera sa atarne la marginea acestuia. Veti face ridicari de palma, cu antebratul ramanand lipit de scaun. Exercitiile le veti face atat cu partea anterioara a antebratului in sus (pentru flexori) cat si cu partea posterioara a antebratului in sus (pentru extensori). 30 de ridicari sunt suficiente.

Exercitii pentru talie:


Exercitiul 1
In picioare, cu picioarele departate, spatele si capul drept. Intindeti in sus bratul drept deasupra capului,  inclinati corpul spre stanga, bratul stanga intins.
Durata: de 5 ori pe fiecare parte.

Exercitiul 2

Aceeasi pozitie, ambele brate deasupra capului. Inclinati corpul spre stanga de 5 ori si spre dreapta de 5 ori.
Exercitiul 3
Aceeasi pozitie, mainile pe solduri, inclinati corpul si faceti o rasucire circulara de 360 grade.
Exercitiul 4
Aceeasi pozitie a corpului, brateke vertical in sus. Faceti o torsiune a corpului spre dreapta. De cinci ori pe fiecare parte.
Exercitiul 5

Culcata pe burta, bratele indoite, palmele sprijinite de sol. Cambrand talia, ridicati corpul si picioarele, apropiind cat se poate capul de picioare.
 Durata: de 8 ori.

Exercitiul 6

In genunchi, bratele ridicate. Inclinati capul spre spate si coborati progresiv pana cand bratele ating solul. Un exercitiu mai dificil, dar perfect pentru cambrarea taliei. Nu va lasati invinse, insistati, caci se poate!
Exercitiul 7

In genunchi. Inclinati capul pe spate si coborati progresiv, incercand sa faceti un unghi de 45 grade, dupa care reveniti la loc.
Durata: de 5 ori.

Exercitii pentru picioare

Exercitiul 1

Stai in fata unui scaun, tinand marginea acestuia. Inalta-te pe varful degetelor cat de mult poti, ajungand astfel in pozitia de stand in varful picioarelor. Coboara calcaiele usor. Relaxeaza-te. Apoi repeta de 20 de ori. Fa acelasi lucru cu gleznele departate si degetele de la picioare apropiate. La sfarsit, repeta exercitiul cu gleznele alaturate de inca 20 de ori.
Exercitiul 2
 Intinde-te pe spate, pe podea.Extinde cat poti de sus piciorul stang, cat mai drept; pe cel drept, indoaie-l de la genunchi, ca si cand ai pedala. Schimba pe rand pozitiile, ca si cand ai merge pe bicicleta. Ai grija sa nu ridici bratele si soldurile de pe podea
Repeta de 25 de ori miscarea.
Exercitiul 3

 Aseaza-te intinsa pe o parte astfel incat corpul sa fie perpendicular pe suprafata podelei. Sprijina-te pe antebratul drept. Tine picioarele drepte cu varfurile perfect intinse. Balanseaza piciorul drept sus si jos. Repeta miscarea dar tragand varful piciorului spre tine.Intoarce-te pe partea stanga si repeta miscarea cu piciorul drept.

Exercitiul 4

 Aseaza-te culcata pe partea stanga. Intinde-ti picioarele in fata, astfel incat sa fie perpendicular pe restul corpului. Indoaie piciorul stang pana cand gamba face un unghi de 90 de grade cu coapsa. Balanseaza piciorul drept in sus si in jos, tinand varfurile perfect intinse. Intoarce-te apoi pe partea dreapta si repeta miscarea cu piciorul stang.
Exercitiul 5

 Aseaza-te culcat, pe burta. Ridica piciorul la spate cat de mult poti. Repeta miscarea pentru fiecare picior in parte, de cate 10 ori

Exercitiul 6
 Seamana foarte mult cu exercitiul anterior, doar ca ai nevoie de un scaun. Aseaza trunchiul pe un scaun si mainile lateral. Ridica pe rand, cate un picior, cat de sus poti. Miscarea trebuie repetata de 20 de ori.

Execitii pentru fesieri

Exercitiul 1

Acest exercitiu dezvolta fesierii, femuralii si muschii care stabilizeaza genunchii. Plasati-va in fata unei banci sau platforme de 50 cm inaltime. Pasiti cu piciorul drept pe bancheta si ridicati tot corpul impingand in calcai. In varful miscarii ridicati genunchiul piciorului liber in sus ca la baschet, apoi coborati-l inapoi pe sol. Repetati de 20 de ori, apoi schimbati piciorul. Executati 2 serii pentru fiecare picior, iar cand devine usor puteti tine gantera in maini.

Exercitiul 2

Le puteti executa cu gantere sau cu bara, incepand din pozitia de drepti cu umerii trasi pe spate si pieptul scos ca la armata. Pastrand aceasta pozitie a trunchiului si fara sa indoiti genunchii, indoiti-va din bazin fara sa curbati coloana, tinand 2 gantere in maini sau o bara. La revenire incercati sa nu folositi lombarii, ci femuralii si fesierii. Va recomand 3-4 serii a cate 8-10 repetari.

Exercitiul 3

Acesta este un exercitiu care mareste curbura femuralilor. Imi place sa folosesc gantere la acest exercitiu, dar puteti foarte bine sa folositi si o bara. Alegeti o greutate cu 10% mai mica ca la indreptarile cu picioarele lipite. Departati picioarele mult mai larg ca latimea umerilor, cu varfurile picioarelor orientate inspre exterior, cu spatele drept si pieptul scos in afara.Aplecati-va inainte lasand fesele sa se miste inapoi. Duceti ganterele pana cand sunt aproape sa atinga solul, opriti-va o clipa, apoi ridicati-va incordand fesele si femuralii. Executati 3 serii de cate 15 repetari.

Exercitiul 4

Cu o pereche de gantere in maini si picioarele apropiate, faceti un pas mare inainte si putin la stanga cu piciorul drept punand calcaiul jos prima oara, in asa fel incat talpile sa fie pe aceeasi linie. Coborati genunchiul stang pana la 2 cm de sol, faceti o mica pauza de o secunda si apoi, impingand in calcaiul drept, reveniti la pozitia initiala. Dupa 20 de repetari, schimbati piciorul. Efectuati cate trei serii a 20 de repetari.

Exercitii pentru abdomen
Exercitiul 1
Culcat dorsal, mainile la ceafa, picioarele incrucisate la 90 grade, ridica lent trunchiul. Acest exercitiu lucreaza muschii abdomenului superior. Se fac 3 seri a care 20 de repetari.


Exercitiul 2
Culcat dorsal, mainile la ceafa, piciorul stang sprijinit pe cel drept, ridica trunchiul ducand cotul drept spre genunchiul stang. Schimba apoi partea. Acest exercitiu lucreaza muschii oblici. Se fac 3 seri a care 20 de repetari.
Exercitiul 3

Culcat dorsal, picioarele indoite la 90 grade, mainile pe genunchi, ridica trunchiul intinzand picioarele si ducand mainile spre varful acestora. Acest exercitiu lucreaza muschii abdomenului superior. Se fac 3 seri a care 20 de repetari.
Exercitiul 4
Culcat dorsal, piciorul drept pe sol, piciorul stang intins, mana dreapta sus, ridica lent trunchiul ducand mana spre varful piciorului. Schimba apoi partea. Acest exercitiu lucreaza muschii oblici. Se fac 3 seri a care 20 de repetari.
Exercitiul 5
Culcat dorsal, mainile sub regiunea lombara, picioarele sus, coboara alternativ cate un picior mentinand umerii pe saltea. Acest exercitiu lucreaza muschii abdomenului inferior. Se fac 3 seri a care 20 de repetari.
Este un antrenament eficient pentru a obtine un trup frumos si tonifiat. Trebuie efectuat de 3-5 ori pe saptamana. Pentru rezultate mai optime este indicat sa se tina si o alimentatie sanatoasa si sa se mea 2 litri de apa pe zi!

Ca pestele-n apa dulce...





O dieta bogata in peste reuseste sa „arda” din grasimile nesanatoase de pe corp si sa aduca altele, care nu se vor depune dizgratios, ci vor hrani pielea, imbunatatindu-i elasticitatea si intarziind aparitia ridurilor.
Pestele este un aliment care contine 18-20 % proteine ceea ce inseamna ca timp de o saptamana cat tine regimul nu veti avea un organism slab hranit si predispus la anemie. Acizii aminici din carnea de peste sunt cei care ajuta la regenerarea celulelor si cresc rezistenta la efort indelungat. In timpul dietei va trebui sa evitati painea alba, cartofii, fructele dulci si orezul. O suta de grame de peste aduc intre 80 si 140 de calorii, pestele gras avand, evident, mai multe calorii. De exemplu printre pestii grasi se numara heringul, somnul, sardelele, iar pestii cu putina grasime sunt morunul, stiuca, bibanul, lostrita, salaul. Oricum, pestele cel mai bogat in grasimi este mai slab decat carnea de vita. Pestele se va manca gatit cat mai simplu, in nici un caz prajit. Iata si cateva retete care nu vor adauga calorii inutile portiei zilnice de peste.
Salata de peste
Doua portii, 200 calorii/portie
Ingrediente: 250 g de peste fiert, un ou fiert tare, o rosie, 50 g de telina rasa, doi morcovi. Morcovii si telina se lasa in apa fiarta timp de 3 minute si se taie in felii subtiri impreuna cu rosia. Pestele este taiat in bucati mici. Amestecati ingredientele si adaugati zeama de lamaie dupa gust, o lingurita de mustar, un varf de cutit de sare si piper. Dupa ce a fost tinuta 10 minute la frigider, salata va fi numai buna de mancat.
Ton cu iaurt
Doua portii, 160 calorii/portie
Aveti nevoie de o conserva de ton, 150 g iaurt, o cutie de porumb dulce si un manunchi de marar. Iaurtul rece se amesteca cu tonul bine scurs de ulei pana se obtine o pasta. Se adauga mararul si boabele de porumb si apoi puteti sa ungeti patru felii de paine graham si sa va bucurati de gustul ei.
Cum sa tinem dieta
In cele sapte zile ale dietei puteti manca intre 500 si 700 de grame de peste pe zi. Trebuie sa aveti grija totusi ca zilnic sa aveti un aport de minim 1200 de calorii. Restul de calorii le puteti lua consumand legume, 100 g de iaurt si 40 g de paine graham. Legumele pot fi fierte sau crude. Ca sa puteti face un calcul corect al caloriilor iata cateva echivalente calorice (valabile pentru 100 g) ale legumelor care vor insoti masa zilnica cu peste: telina - 38 cal., ceapa - 32 cal., varza alba fiarta - 24 cal., rosii 20 cal.,morcovi 26 cal., fasole verde fiarta - 26 cal.
O zi de dieta cu peste ar putea sa arate in felul urmator:
Dimineata: 300 g de peste alb fiert cu 100 g fasole verde fiarta si 20 g paine graham.
Gustare:Ton cu iaurt.
La pranz: Salata de peste.
Seara: Peste fript cu legume.
Retineti!
Dieta bazata pe consumul crescut de peste este destul de usor de tinut, promite o scadere in greutate intre 3 si 4 kg pe saptamana si in plus regenereaza pielea, hranind-o cu acizi grasi esentiali.


Slabeste 14 kilograme in 28 de zile cu dieta Graal


Citind diferite articole mi-a sarit in ochi o dieta ce pare a face minuni in lupta cu kilogramele. Asa ca am decis sa vi-o impartasesc si voua in speranta ca o sa va ajute sa slabiti frumos si armonios.
Dieta Graal este un plan simplu de pierdere în greutate, care este proiectat pentru a oferi cunoştinţele de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor. Autorul programului susţine că poţi pierde 12 kilograme în 28 de zile, fără senzaţia de foame sau de renunţarea la alimentele preferate.
            Pierdere în greutate Graal împrumută idei de la metodele pe care culturisti le utilizeaza pentru a ajunge la un nivel foarte scăzut de grăsime. Autorul afirmă că, chiar dacă nu aveti scopul de a realiza pierderi extreme de grăsime , puteti beneficia în continuare prin adaptarea tehnicilor. Acest lucru vă va permite să învăţaţi cum să pierdeti în greutate şi sa va mentineti dupa slabire.
            În loc de a manca trei mese mari pe zi , se recomanda aportul alimentar în şase mese mai mici. Acest lucru este evidenţiat ca fiind cel mai bun mod de a pierde ţesut adipos fără senzaţia de foame.
            Autorul explică faptul că o aşteptare lungă de timp între mese încetineşte metabolismul si activeaza foamea. Acest lu cru este cu atât mai probabil atunci la o dietă cu conţinut caloric scăzut. Prin consumul de mese mici , frecvente ,această problemă este evitată şi arderea grasimilor este crescută.
            Restricţile caloriilor este recunoscut ca fiind de primă importanţă pentru pierderea în greutate de succes, cu toate acestea atunci când caloriile reduse sunt prea mici , aceasta poate provoca foamea excesivă şi ar putea genera efectul yo-yo. Cei care ţin dietă sunt sfătuiţi să reducă caloriile lor cu 20 % din cerinţa de zi cu zi.
           Disocierea de nutrienţi din regimul alimentar ar trebui să fie hidrati de carbon de aproximativ 45%, 35% proteine şi 20% grăsime.
           În plus, este recomandat să luaţi suplimente nutritive, inclusiv minerale, ulei de ficat de cod, probiotice şi ulei de nucă de cocos extra virgin . Aceste suplimente vor contribui la reducerea poftei de mâncare şi acorda corpului tău nutrientii de care are nevoie.
          Este recomandabil să se evite alimentele prajite. Sunteţi instruiţi să nu mâncaţi alimente care credeţi că sunt sănătoase pentru tine, dacă nu vă place .
           Nu ar trebui să încerci să mănânci un regim alimentar 100% perfect; doar un obiectiv pentru un regim alimentar de 80%, care include alimentele care vă plac. Alimente recomandate: lapte fara grasimi, brânză de vaci, pui, carne de vită, curcan, friptura, ton, carne de miel, peste, branza fara grasimi, oua, pulbere de proteine, fasole, nuci, pâine integrală de cereale, orez, fructe, cereale, paste, cartofi, legume, ulei de măsline, nuci, avocado, fructe.

Masajul este cel mai vechi si mai simplu tratament medical si mijloc de relaxare, cunoscut inca din antichitatea greaca.
Utilizand tehnici diverse, realizat intr-o ambianta deosebita, combinat cu cromo si meloterapie , pentru a dobandi o stare de relaxare si confort .

2 comentarii:

Tonyiallard spunea...

Nu mai utilizați pilule și medicamente pentru a vă pierde greutatea. Acestea nu vor funcționa. Există totuși câteva strategii susținute de știință care au un impact asupra managementului greutății. Faceți exerciții zilnice, mâncați alimente sănătoase și beți black latte

DavidGenis spunea...

Acest lucru este atât de adevărat. Oamenii obișnuiau să mă părăsească și nu puteam pierde un kilogram. Dar, odată ce am pierdut în greutate, am fost învățați să ne sprijinim reciproc. M-am distrat atât de mult încât nu am avut nevoie să mănânc mâncare suplimentară pentru a mă simți mai bine. Am pierdut 15 kg în 2 luni și nu am fost niciodată mai fericită în viața mea. Suntem cu toții în asta împreună. Să ne ajutăm reciproc! Am folosit Keto guru pentru a face toate acestea.

Trimiteți un comentariu